Autor: Kaspar Allik • 6. august 2019

Inbanki kasum kerkis kordades

Inbank jätkab kasvu.
Foto: Andras Kralla
Inbanki 2019. aasta teise kvartali koondkasum oli 2,27 miljonit eurot, mis on mulluse kvartaliga võrreldes mitmekordne kasv.

Inbanki teise kvartali koondkasum oli 2,27 miljonit ja kuue kuu lõikes ligi 4,29 miljonit eurot. Mullu teises kvartalis oli koondkasum 0,88 miljonit ja esimesel poolaastal 4,79 miljonit eurot. „Siinkohal on oluline ära mainida tulemusi mõjutanud ühekordsed sündmused, nagu näiteks Coop Panga aktsiate ümberhindamine 0,3 miljoni euro väärtuses ja 0,3 miljoni euro väärtuses eelmistele perioodidele omistatava edasilükkunud tulumaksu vara arvele võtmine,“ märkis Andresoo.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077