Autor: Finantsuudised.ee • 4. september 2019

Avokaado lõi käed Norra advokaadibürooga

Eesti õigustehnoloogia idufirma Avokaado alustas koostööd Norra ühe suurima advokaadibürooga SANDS, kes hakkab Avokaado platvormil oma klientidele lepingute koostamiseks ja haldamiseks uudset iseteeninduslahendust pakkuma.
Mariana Hagström
Foto: Advokaadibüroo TEDER

SANDSi digiteenuste juht Cato Haukelandi sõnul otsivad nad pidevalt uusi lahendusi, mis aitaks klientidele järjest paremaid teenuseid pakkuda. SANDS hakkab Avokaado platvormil pakkuma oma klientidele uutmoodi iseteeninduskeskkonda, kus klientidel on võimalik ise lepinguid koostada ja hallata. Lisaks võtab ettevõte Avokaado tarkvara kasutusele ka ettevõtte sees.

„Avokaado platvormi kasutusele võtmine lubab meie nõustajatel keskenduda vähem rutiinsetele tegevustele nagu lepingute koostamine ja rohkem oma põhitööle, milleks on klientide sisuline nõustamine ja aitamine,” rääkis Haukeland.

Üha suurenev huvi advokaadibüroodelt ja teistelt õigusteenuste pakkujatelt Avokaado iseteeninduslahenduse vastu on ettevõtte asutaja ja juht Mariana Hagströmi sõnul viimase aasta jooksul kiiresti kasvanud nii Eestis kui ka välismaal.

„Tehnoloogia areng muudab lähiaastatel oluliselt õigusteenuse pakkujate tööd ja suunab seda traditsiooniliselt töötunni arvestuselt rohkem väärtuspõhisele ja tulemustele keskendunud teenuse pakkumisele. Meie iseteeninduslahendus on selle muutuse üks ehe näide,“ rääkis Hagström.

Viimase aasta jooksul on Avokaado alustanud koostööd teenuspakkujatega kaheksas riigis. Ettevõtte iseteeninduslahendust kasutab kokku kümme advokaadibürood Baltikumis, Skandinaavias ja Poolas.

Avokaado on 2016. aastal asutatud õigustehnoloogia ettevõte, mis arendab juristidele digitaalset töökeskkonda ning võimaldab automatiseerida kogu dokumendi koostamise protsessi ühel platvormil nii ettevõtte enda produktiivsuse tõstmiseks kui ka klientidele jagamiseks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077