Autor: Finantsuudised.ee • 4. september 2019

Verstoni finantsjuhina asus tööle Jarmo Liiver

Septembri alguses alustas Eesti ühe suurema teedeehitusfirma Verstoni gruppi kuuluvate ettevõtete finantsjuhina tööd Jarmo Liiver, kes varem töötas KredExi ettevõtlusdivisjoni juhina.
Jarmo Liiver
Foto: Arno Mikkor

Verstoni gruppi kuuluvad teedeehitusfirma Verston Ehitus, üldehitusfirma Haart Ehitus ning rasketehnika rentimise ja haldamise rakenduse arendamisega tegelev idufirma InfraFly. Jarmo Liiveri roll finantsjuhina on grupi ettevõtete rahavoogude ja krediidipoliitika juhtimine, finantseerimine, aruandlus ja investeeringute analüüs.

„Verstoni gruppi kuuluvad ettevõtted on viimastel aastatel teinud läbi kiire arengu. Usun, et rakendades enda varasemaid kogemusi pangandusest ning tegeledes ettevõtetele rahastamisvõimaluste leidmise ja loomisega, saan anda omapoolse panuse Verstoni ettevõtete hoogsa arengu jätkumisse,“ kommenteeris Liiver.

Verstoni grupi asutaja ja juhatuse liikme Veiko Veskimäe sõnul on grupi ettevõtted olnud viimastel aastatel kiires kasvus – nii hoonete kui ka teede- ja taristuehituse poolel on tööde portfelli lisandunud mitmeid väga keerukaid ja suuremahulisi projekte. „Kiire kasv ning soov tuua ehitusvaldkonda üldisemalt juurde mitmeid uuendusi on tõstnud nõudmisi ka meie grupi finantsjuhile. Tänu olemasolevale kogemuspagasile ja selgele visioonile toob Jarmo Verstoni meeskonda kindlasti juurde olulist ja vajalikku lisaväärtust,“ selgitas Veskimäe.

Jarmo Liiver on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusküberneetika erialal. Enne KredExisse asumist on ta töötanud erinevatel ametikohtadel SEB Pangas ja Nordea Pangas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077