Autor: Finantsuudised.ee • 29. oktoober 2019

Tutvu Pärnu Finantskonverents 2020 programmiga

Käes on finantsjuhtimise tähetund! Aeg on mõistuse hammasrattad täiskäigul tööle panna ja käised üles käärida, sest majanduskasvu tipp on möödas ja aeg on valmistuda jahenemiseks. Oskuslik finantsjuhtimine võib päästa ettevõtte kahjumist või lausa pankrotist, kuid kuidas seda arukalt teha?

Räägime sellest ja paljust muust järgmisel Pärnu Finantskonverentsil „Finantsjuhtimise tähetund“, mis toimub 16.-17. aprillil 2020.

Keskendume tõhususele. Kuidas tõhustada nii, et see ka pikemas perspektiivis tulemuslik oleks? Tähendab ju tõhusus paljudele õhukest bilanssi, optimaalset omakapitali, suuri mahtusid ühikuhinna langetamiseks, kuid kriisi tulles on sellise efektiivsusega ettevõtted tihti eriti haavatavad. Kuidas siis tõhustada nii, et oleks lihtsam raskemad ajad üle elada?

Seekordne konverents saab olema eriliselt praktiline. Kuulame mõjukate finantsjuhtide kogemuslugusid, õpime oma ala ekspertidelt, kuidas tõhustada teenuseid ja tootmist, saame tuttavaks uuenduslike meetoditega ning uurime, kuidas tulla mugavustsoonist välja ning areneda inimese ja juhina.

Laval on teiste seas järgmised eksperdid:

Morten Hansen – tunnustatud majandusteadlane, kes vastab meie küsimusele, kas kriis on tulemas. Sama küsimuse üle diskuteerivad Eesti Energia finantsdirektor Andri Avila, Bigbank ASi juhatuse liige Argo Kiltsmann, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede ning Merko Ehituse finantsüksuse juht Priit Roosimägi. Kuidas nemad jahenemiseks valmistuvad?

Kuuleme, kuidas riik saab meile ajakohase info võimaldamisega teadlike otsuste tegemisel abiks olla ning kuidas finantsinfot kõigile arusaadavalt esitada. Laval on Statistikaameti juht Mart Mägi ja Tartu Linnavalitsuse super juhtimislauda tutvustab Indrek Kuusk.

Kindlasti tasub kohale tulla juba ainuüksi sellepärast, et oma praktilisi kogemusi jagavad eelmiste aastate mõjukaimad finantsjuhid Marko Raid Tallinna Sadamast ja Astrit Viisma-Kass Magnetic MROst.

Oleme efektiivsuse otsingutel koos Kaarel Mikkini, Tiit Hõbejõgi ja Paavo Siimanniga.

Kõige magusama osa jätsin lõppu. Pärnu Finantskonverentsil saab ilmselt ainsana üldse Eestis kuulata ettevõtjat, tegevjuhti, juhtimistreenerit ja Nordic Business Forum 2019 kõnelemisvõistluse finalisti Christina Dahlblomi! Christina räägib homsest juhtimisest: Three Ts of Tomorrow’s Leadership.

Samuti ei ole meie lavalaudadele varem astunud plokiahela- ja masinõppeekspert Shruti Appiah, kes on Kanadas tunnustatud lausa kaheksanda koha vääriliseks alla 30aastaste TOP 30-s.

Esinejatega vestleb Tallinna börsi juht Kaarel Ots.

Esimese päeva õhtul on traditsiooniliselt pidu! Konverentsipäeva lõpetab ägedalt Karl-Erik Taukar ja big band.

Pane end kirja siin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077