Autor: Villu Zirnask • 30. oktoober 2019

Kuidas kindlustada end äri katkemise vastu?

Foto: shutterstock.com
Eestis tegutsevate kindlustusandjate ärikatkemise kindlustustingimustes ei ole piisavalt selgelt ja arvusaadavalt kirjeldatud, kuidas määratakse kindlaks hüvitatava kahju suurus.

„Ärikatkemise kindlustusteenusel ei ole Eestis välja kujunenud ühtset nimetust. Ärikatkemise kindlustus paigutub kindlustusteenuse hulka, mida müüakse koos ettevõtte varakindlustusega samaks kindlustusperioodiks,“ kirjutab Arvi Luhakooder tänavu Tartu ülikooli õigusteaduskonnas kaitstud magistritöös „Ärikatkemise kindlustus kui finantsriskide kindlustus“. „Iseseisev ärikatkemise kindlustusleping ilma varakindlustuseta on erandlik.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077