Autor: ITuudised.ee • 15. november 2019

Kellest saab aasta fintech-ettevõte?

Vaata, kes kandideerivad aasta fintech ettevõtte tiitlile. Anna hääl oma lemmikule!

„Kõik tänavuse Saksa-Eesti majandusauhinna kandidaadid on kõrge arengupotentsiaaliga Fintech firmad, kes hoiavad kõrgel Eesti mainet edumeelse digiriigina ning neil on väga suur arengupotentsiaal läbilöögiks nii Euroopa suurtel turgudel kui ka kogu maailmas,“ kommenteeris Saksa-Balti Kaubanduskojas Eesti büroo juht Tarmo Mutso.

Aasta uuendusmeelseima FINTECH konkursil valis rahvusvaheline žürii lõppvooru viis finalisti – internetipõhiste kauplemisteenuste osutaja Admiral Markets, virtuaalsete assistentide arendaja AlphaBlues, ühisrahastusplatvorm Bondora, kinnisravalaenude ühisrahastusplatvorm EstateGuru ning isikusamasuse tuvastamise teenust pakkuv Veriff.

E-hääletamine internetis toimub 15.-29.november 2019. Järjekorras üheksanda Saksa-Eesti Majandusauhinna võitja ehk Aasta Fintech 2019 selgub 29. novembril, mil finalistid peavad oma tooteid ja lahendusi žürii ja publiku ees ka 4-minutilise pitchiga kaitsma.

Saksa-Balti Kaubanduskoda annab iga-aastast majandusauhinda välja kõigis kolmes Balti riigis. Auhinna laureaatideks on kohaliku taustaga ettevõtted, kellel on väga innovatiivsed tooted või teenuseid, potentsiaal siseneda suurele eksporditurule ning ka seos Saksamaaga, näiteks partnerite või sihtturu näol. Aasta Fintech 2019 kuulutatakse välja 29. novembri õhtul Kultuurikatlas korraldataval auhinnagalal, kus tiitli annab üle auhinna patroon Saksamaa suursaadik Eestis Christiane Hohmann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077