Autor: Villu Zirnask • 5. detsember 2019

Vähesed usaldavad krüptoraha. Eriti umbusklikud on ettevõtjad

Bitcoin
Foto: shutterstock.com
Krüptoraha ei ole saavutanud Eestis usaldusväärsust, selgus Eesti elanike finantskirjaoskuse 2019. aasta uuringust. Vaid 1% küsitletutest ütles, et usaldab krüptoraha täielikult, ja 6% ütles, et pigem usaldab. Pigem ei usalda krüptoraha 21% ja üldse ei usalda 43% Eesti üle 18aastastest elanikest. 20% ei tea, mis on krüptoraha.

Krüptoraha on pisut usaldusväärsem nooremates vanuserühmades – vanuserühmas 18–19 usaldas seda 19% ja 18–29aastaste vanuserühmas 15%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077