Autor: Villu Zirnask • 30. detsember 2019

Uus trend? Finantsistid peavad mõõtma ka ettevõtte kultuuri

Foto: shutterstock.com
Nõustamisfirma EY raportist “Does corporate reporting need a culture shock?” selgub, et maailma suurfirmade juhid tunnevad kasvavat survet pakkuda investoritele ja teistele huvigruppidele enamat kui finantsinfo. Näiteks andmeid selle kohta, kui terve on ettevõtte kultuur.

Börsikesksetes riikides nagu USA ja Suurbritannia on see surve eriti tugev, aga selgelt üle poole vastanud finantsistidest tundis seda ka kõigis teistes riikides.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077