Autor: Finantsuudised.ee • 13. jaanuar 2020
Ainult tellijatele

Finantsinspektsioon praagib iga kümnenda finantssektori juhi välja

Sobivuskontrolli käigus tuvastame umbes iga kümnenda isiku puhul, et ta ei sobi finantssektorisse, ütles Siim Tammer.
Autor: Liis Treimann

Finantssektori ettevõtete juhtide valikul kiputakse nende sobivusest mööda vaatama ja unustama sisekorra kehtestamine, seetõttu on finantsinspektsioonil tulnud sisuliselt iga kümnes isik sobivuse alusel välja praakida.

2019. aastal läbi viidud erikontrolli käigus kontrollitud 17 ettevõttest enamik olid sellised, kus kas puudus sisekord üldse või ei olnud juhtide valimise protsess nõuetekohane. Puudusi esines krediidiandjate või -vahendajate, makseasutuste, pankade, kindlustusandjate, fondivalitsejate ja investeerimisühingute seas, teatas inspektsioon.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077