Allan Rajavee • 6 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Järgmisel kümnendil seisab Eesti edu kliima usuküsimuste taga

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Indrek Saar (vasakult teine) märkis KPMG ärifoorumil, et Eesti metsi puudutav keskkonnadebatt on läinud äärmustesse, kuna eestlased metsarahvana kardavad, et nende identiteet on ohus.   Foto: HEIKKI AVENT

Suurtele probleemidele nagu kliimaküsimused ja vaesuslõhe on vastused olemas, kuid võimuerakonnad, ettevõtjad ega ühiskond tervikuna ei suuda neid teadvustada, leidsid KPMG tänavusel ärifoorumil poliitikute debatis osalenud opositsiooniparteide esindajad.

Riigikogu opositsiooni suurima jõu Reformierakonna esimehe Kaja Kallase hinnangul on järgmise kümnendi sõlmküsimus seotud keskkonnaga. „Oleme pannud silma kliimaküsimustes natuke kinni. Arvame, et need probleemid pole meiega seotud, sest need on kusagil mujal välja mõeldud,“ arutles Kallas. Sestap kutsus Kallas olema nii ühiskonda kui ka ettevõtjad olema avatumad lahendustele.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077