Autor: Allan Rajavee • 6. veebruar 2020

Järgmisel kümnendil seisab Eesti edu kliima usuküsimuste taga

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Indrek Saar (vasakult teine) märkis KPMG ärifoorumil, et Eesti metsi puudutav keskkonnadebatt on läinud äärmustesse, kuna eestlased metsarahvana kardavad, et nende identiteet on ohus.
Foto: HEIKKI AVENT
Suurtele probleemidele nagu kliimaküsimused ja vaesuslõhe on vastused olemas, kuid võimuerakonnad, ettevõtjad ega ühiskond tervikuna ei suuda neid teadvustada, leidsid KPMG tänavusel ärifoorumil poliitikute debatis osalenud opositsiooniparteide esindajad.

Riigikogu opositsiooni suurima jõu Reformierakonna esimehe Kaja Kallase hinnangul on järgmise kümnendi sõlmküsimus seotud keskkonnaga. „Oleme pannud silma kliimaküsimustes natuke kinni. Arvame, et need probleemid pole meiega seotud, sest need on kusagil mujal välja mõeldud,“ arutles Kallas. Sestap kutsus Kallas olema nii ühiskonda kui ka ettevõtjad olema avatumad lahendustele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077