Autor: Finantsuudised.ee • 11. veebruar 2020

Ellex Raidla advokaadibürooga liitub Marko Kairjak

Vasakul Ants Nõmper, paremal Marko Kairjak
Foto: Ellex Raidla
Eesti juhtiva advokaadibürooga Ellex Raidla liitub tunnustatud vandeadvokaat Marko Kairjak, kes koos oma meeskonnaga loob uue, majanduskuritegudega seotud vaidluste nõustamise praktikagrupi.

„Ellex Raidla jaoks on oluline teadmiste ja kogemuste tipptase, seda igas valdkonnas. Meie praktika näitab, et ajal, kui õiguslik keskkond muutub pidevalt keerulisemaks ning riik majandusvaldkonna õigusvaidlustes jõulisemaks, suureneb meie roll kriminaalmenetluse osapooleks sattunud klientide nõustamisel. Tänu Marko ja tema tiimi liitumisele saame juurde selles vallas väga tugevad spetsialistid,“ selgitas Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077