Autor: Finantsuudised.ee • 11. veebruar 2020
Ainult tellijatele

Luminor avas ka algajatele mõeldud investeerimisplatvormi

Autor: Andras Kralla

Luminor pank avas oma klientidele investeerimisplatvormi, mis sobib igale oskustasemele. Lihtsasti kasutatav Luminor Investor võimaldab investeerida tuhandetesse aktsiatesse, võlakirjadesse ja fondidesse ning alustada saab kasvõi 100 euro investeerimisest.

„Baltimaade inimesed investeerivad viis korda vähem kui EL-is keskmiselt. Osaliselt on see tingitud investeerimisprotsessi keerukusest, kuid tihti ka suurtest miinimumsummadest investeerimisel,“ ütles Luminori investeerimis- ja riskianalüüsi tiimijuht Anton Skvortsov. „Meie lahendus aitab investeerimisega alustada kõigil, kes seda soovivad, sõltumata kogemusest. Luminor Investor pakub lihtsat kliendikogemust, et ka algajad saaksid investeerimist alustada ja omas tempos sääste kasvatada. Positiivne on seejuures ka väike minimaalne investeering, alustada saab 100 euroga.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077