Autor: Finantsuudised.ee • 11. veebruar 2020

Luminor avas ka algajatele mõeldud investeerimisplatvormi

Foto: Andras Kralla
Luminor pank avas oma klientidele investeerimisplatvormi, mis sobib igale oskustasemele. Lihtsasti kasutatav Luminor Investor võimaldab investeerida tuhandetesse aktsiatesse, võlakirjadesse ja fondidesse ning alustada saab kasvõi 100 euro investeerimisest.

„Baltimaade inimesed investeerivad viis korda vähem kui EL-is keskmiselt. Osaliselt on see tingitud investeerimisprotsessi keerukusest, kuid tihti ka suurtest miinimumsummadest investeerimisel,“ ütles Luminori investeerimis- ja riskianalüüsi tiimijuht Anton Skvortsov. „Meie lahendus aitab investeerimisega alustada kõigil, kes seda soovivad, sõltumata kogemusest. Luminor Investor pakub lihtsat kliendikogemust, et ka algajad saaksid investeerimist alustada ja omas tempos sääste kasvatada. Positiivne on seejuures ka väike minimaalne investeering, alustada saab 100 euroga.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077