Finantsuudised.ee • 11 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Luminor avas ka algajatele mõeldud investeerimisplatvormi

Foto: Andras Kralla

Luminor pank avas oma klientidele investeerimisplatvormi, mis sobib igale oskustasemele. Lihtsasti kasutatav Luminor Investor võimaldab investeerida tuhandetesse aktsiatesse, võlakirjadesse ja fondidesse ning alustada saab kasvõi 100 euro investeerimisest.

„Baltimaade inimesed investeerivad viis korda vähem kui EL-is keskmiselt. Osaliselt on see tingitud investeerimisprotsessi keerukusest, kuid tihti ka suurtest miinimumsummadest investeerimisel,“ ütles Luminori investeerimis- ja riskianalüüsi tiimijuht Anton Skvortsov. „Meie lahendus aitab investeerimisega alustada kõigil, kes seda soovivad, sõltumata kogemusest. Luminor Investor pakub lihtsat kliendikogemust, et ka algajad saaksid investeerimist alustada ja omas tempos sääste kasvatada. Positiivne on seejuures ka väike minimaalne investeering, alustada saab 100 euroga.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077