Autor: infopank.ee • 9. märts 2020

Kingitus tellijatele: Infopanga hõbepakett

Alates tänasest on Finantsjuhtimise Infolehe tellijatel lisaväärtusena ka ligipääs Äripäeva Infopanga hõbepaketile, mille süstematiseeritud ja terviklikust andmekogust leiab iga Eesti ettevõtte ja otsustaja andmed, äriseosed ja palju muud.

Infopanga juhi Joonas Jõgi sõnul on „infopanga eesmärk kaasa aidata läbipaistvale ettevõtluskeskkonnale. Usume, et Äripäeva klientidel on õigus saada ülevaade ettevõtte krediidivõimest, et teha õigeid äriotsuseid. Piltlikult öeldes saate Infopanga hõbepaketiga teada, kas ettevõte on roheline, kollane või punane: kas teda tasub usaldada või mitte.“

Foto: Bret Metsküla

Äripäeva Infopanga andmebaasis on 2020. aasta märtsikuu seisuga 272 490 ettevõtet. Kõik need ettevõtted nüüd vaid mõne kliki kaugusel. Hõbepaketi kliendina kuuluvad Teie paketti järgnevad teenusosad:

- ettevõtete taustainfo;

- äriseosed;

- ärianalüütika;

- maksuraportid.

Olles Infopangas jõudnud ettevõtte infokaardile, saate klikata erinevatele vahekaartidele ja sealt jõuate juba soovitud äriinformatsioonini. Ligipääs infopanka asub aadressil: www.infopank.ee.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077