Autor: Finantsuudised.ee • 12. märts 2020

Pärnu Finantskonverents lükkub edasi

Finantsuudised annab teada, et seoses koroonaviirusest tingitud terviseriskidega ning valitsuse soovitusega mitte korraldada üritusi, kus osalejate arv ületab 100 inimest, oleme Pärnu Finantskonverentsi edasi lükanud. Uus kuupäev on 27.-28. augustil.

Pärnu Finantskonverets „Finantsjuhtimise tähetund” toimub seekord 27.-28. augustil ikka Pärnu Kontserdimajas.

Äripäev tegi sellise otsuse, et kõikide üritusel osalejate, esinejate, korraldajate ja partnerite turvalisus ning tervis oleks hoitud. Arvestades praegust olukorda, on ürituste edasilükkamine õige ja hooliv samm. Inimeste tervis ja turvalisus on meile kõige tähtsamad.

Seoses kuupäeva muutusega võib programmi tulla muudatusi. Teeme omalt poolt kõik, et kava jääks samaks või saaks veelgi paremaks. Piletid, mis on ostetud enne ürituse edasilükkamist, kehtivad ka edaspidi ürituse uutel kuupäevadel. Anname endast parima, et kõik kavas olnud esinejad saaksid osaleda ka uuel kuupäeval. Täpsemat ja ajakohast infot saab alati programmijuhilt või meie kodulehelt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077