Autor: Finantsuudised.ee • 6. aprill 2020
Ainult tellijatele

Kriisiolukorras muretsetakse enim säästude vähesuse ja töökaotuse pärast

Autor: shutterstock.com

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse läbiviidud uuringust selgus, et vaid 10% küsitletutest on piisavalt sääste ja seetõttu hindavad nad koroonaviirusest tingitud kriisi mõju enda majanduslikule toimetulekule minimaalseks. 40% vastanutest säästab rohkem kui varem ning 22% elanikest loodab majanduslike raskuste korral saada abi riigilt ja kohalikult omavalitsuselt.

„Koroonaviirusest tingitud eriolukorras on inimeste suurim mure säästude vähesus või puudumine, võimalik töökoha kaotus ja raskused ülalpeetavate eest hoolitsemisel. Murelikuks teeb asjaolu, et uuringu andmeil on sissetulek enim vähenenud kuni 750 eurost netopalka saavate inimeste seas, mis muudab nad finantsiliselt haavatavamaks ja ohustab toimetulekut,“ selgitas Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse juht Kati Voomets.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077