Uudised
Ainult tellijale

Era- ja riskikapitalifondid ning äriinglid on valmis investeerima ka kriisiajal

EstVCA juhatuse esimehe Margus Uudam  Foto: Eiko Kink

Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (EstVCA) ja Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni (EstBAN) kriisi mõju uuringutest selgus, et Eestis tegutsevad era- ja riskikapitali fondid ning äriinglid investeerivad täna jätkuvalt oma portfelli ettevõtetesse ning on valmis tegema ka uusi tehinguid.

EstVCA juhatuse esimehe Margus Uudami sõnul näitavad aprilli alguses läbi viidud uuringu tulemused, et Eesti era- ja riskikapitalituru tervis on täna jätkuvalt hea ning turuosalistel on piisavalt kogemusi ja raha esimeste tagasilöökide üleelamiseks. „Massilisest uste kinni panemisest me oma liikmete portfelliettevõtete osas täna ei räägi, fondid jätkavad investeerimist ning enamikul küsitluses osalenud fondide portfelliettevõtetel on ligi pooleks aastaks või kauemaks ka rahaline puhver olemas. Kui aga tänane olukord peaks kestma üle kolme kuu, on vajalik tänastele meetmetele lisaks täiendavate lahenduste väljatöötamine, milleks lõime oma liikmeskonnas ka eraldi töörühma, et riigiga vajalikku dialoogi pidada,” sõnas Uudam.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077