Autor: Finantsuudised.ee • 28. aprill 2020

Selver ostab Comarketi ja Delice’i kaupluseketid ning Solarise toidupoe

Foto: Andras Kralla
Selver sõlmis sel nädalal lepingu, millega saab ettevõttest ABC Supermarkets ASi ainuomanik. ABC Supermarketsi ketti kuuluvad 16 Comarketi kauplust, kaks Delice’i toidupoodi ja Solarise toidukauplus. Tehing ei hõlma ABC Grupi omanduses olevaid teisi ettevõtteid.

„Tegemist on Tallinna Kaubamaja Grupi ühe pikaajalise strateegilise eesmärgi, laiendada tegevust supermarketite valdkonnas, täitumisega. Oleme läbi aastate Selveri kauplusevõrku ja turuosa orgaaniliselt kasvatanud, otsides samal ajal aktiivselt võimalust kiiremaks arenguhüppeks. Nüüd on see realiseerumas ja mul on siiralt hea meel, et selle tulemusena saame grupiga liita tugeva turupositsiooni ja meid sobivalt täiendava kaupluste võrguga ettevõtte,“ ütles ostutehingut kommenteerides Tallinna Kaubamaja Grupp ASi juhatuse esimees Raul Puusepp.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077