Autor: Finantsuudised.ee • 22. mai 2020

Ettepanekud majanduskriisi mõjude leevendamiseks

Foto: shutterstock.com
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda pöördus Vabariigi Valitsuse poole kuue ettepanekuga, mis aitavad leevendada tänast ja järjest süvenevat negatiivset majandusolukorda. Ettevõtjad leiavad, et jätkuvalt vajavad täiendamist KredExi meetmed, senisest enam tuleb panustada strateegilisse väliskommunikatsiooni ja kiirenenud korras tuleks võtta kasutusele ELi järgmise perioodi rahalised vahendid, et elavdada majandust.

6 ettepanekut

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077