Uudised
Ainult tellijale

Coop Pank pakub ettevõtetele faktooringuteenust

Foto: Liis Treimann

Coop Pank tõi turule faktooringuteenuse eesmärgiga pakkuda ettevõtetele võimalust finantseerida oma klientide müügiarveid, pakkudes neile pikemaid maksetähtaegasid ning seeläbi parandada oma rahavoogusid ning suurendada konkurentsivõimet.

Coop Panga juhatuse liige Hans Pajoma märkis, et panga klientidel on olnud faktooringuteenuse vastu suur huvi: „Teenuse arendamisel võtsime arvesse klientide soove ja vajadusi. Faktooringuga tahame aidata oma klientidel olla senisest konkurentsivõimelisemad ning äriliste eesmärkide saavutamisel edukamad.“ Coop Panga uus teenus võimaldab ettevõtjatele paindlikku ja tegelikule müügimahule vastavat lisafinantseerimist. „Nii saab ettevõte ära kasutada müügivõimalused, mida ei suudeta finantseerida omavahenditest või teiste finantseerimistoodetega. Meie faktooringuteenus on suunatud Eestis tegutsevatele ettevõtetele, mille äri iseloomustavad pikad maksetähtajad,“ selgitas Pajoma. Tingituna tänasest Covid-19 viirusega kaasnenud kriisist on ettevõtetel rohkem kui kunagi varem vaja tagada kontroll oma rahavoogude üle ning olla likviidne. „Usume, et suudame oma faktooringulahendusega olla abiks paljudele ettevõtetele,“ täiendas ta.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077