Autor: Finantsuudised.ee • 27. mai 2020

6 kasulikku finantsalast koolitust

Ei ole olulisemat aega finantsteadmiste täiendamiseks kui praegu! Ärevas majanduskeskkonnas tulevad kasuks kõik oskused teha tarku ja pikaajalisi otsuseid. Äripäeva Akadeemia seisab selle eest, et ettevõtted saaksid omandada parimaid võimalikke teadmisi tippekspertide käe all.

Toome välja kuus kõige praktilisemat finantsalast koolitust, mida kliendid senini palju kiitnud on.

Finantsjuhtimise kiirkursus

Finantskavandamine ja -analüüs väikese ja keskmise suurusega ettevõttes

9. juunil

Kuidas mõista oma ettevõtte finantsilist tasuvust, leida õige hind ja prognoosida rahavoogusid? Kuidas leida tasakaal äriidee, selle teostuse ja parima rahalise tasuvuse osas? Millises faasis ja kus suudetakse olla tegelikult kasumlik? Millised on investeeringute analüüsi põhilised meetodid? Kõigest sellest annab ülevaate pikaaegse kogemusega ettevõtja ja õppejõud ning koolitaja Kristo Krumm.

Ärianalüütika – andmetöötlus ja mõõdikud

Kuidas õiged mõõdikud ja nutikas andmetöötlus aitavad teha paremaid juhtimisotsuseid?

11. juunil

Kuidas oma äris andmeid kasutada ja nende abil paremaid juhtimisotsuseid teha? Andmed on liiga kallis vara, et neid ainult serverites hoida või mineviku aruandluseks kasutada. Koolitus annab selge visiooni, kuidas oma ettevõtte andmeid hallata ja analüüsida, et need looks väärtust praegu ja tulevikus. Andmete nutikas töötlemine on üks ettevõtete kasvu ja tootlikkuse allikas ning koolitusel õpetab Andres Kukke parimaid viise, kuidas neid kõige lihtsamal ja efektiivsemal viisil tulemuste kasvatamiseks kasutada saate.

Exceli meistriklass finantsjuhtidele

Exceli ja selle lisatööriistade PowerQuery ja PivotTable kasutamine

26. augustil

Õpite kasutama Exceli funktsioone arvutuste ja kokkuvõtete tegemiseks ning andmete analüüsimiseks. Õpite ka importima andmeid väljastpoolt Excelit, kasutades selleks PowerQuery tööriista ja Liigendtabelit ehk PivotTable raporteid ja aruandeid lõpptulemuste analüüsimiseks. Koolitaja Kristjan Sakk on üks Eesti hinnatumaid Exceli asjatundjaid ning kelle koolituselt võtate kaasa palju nippe, kuidas erinevaid toiminguid palju väiksema ajakuluga ellu viia.

Ettevõtte finantside analüüsimine

Kuidas ettevõtte finantsnäitajad kõnelema panna?

31. augustil

Milline on ettevõtte arengukiirus, vara ja tööjõu kasutamise efektiivsus, investeeringu ja müügitegevuse tasuvus, lühi- ja pikaajaline maksevõime? Kas lisaks kasumile ka päriselt raha teenitakse? Koolitusel tutvustab Paavo Siimann tuntumaid ja uuemaid finantsaruannete analüüsi meetoode, mida juba järgmisel päeval oma ettevõtte tulemuste valguses rakendada saate.

Beyond budgeting

Kohanduva eelarvestamise juhtimismudel

15. oktoobril

1 kord aastas tuleb Eestisse rahvusvaheliselt tuntud Beyond Budgeting ekspert Bjarte Bogsnes. Kohanduv eelarvestamine on tõhus ja edukas juhtimismudel, mis on loodud tänapäeva muutuvas ärikeskkonnas kohandumiseks ja inimeste paremaks juhtimiseks. Kuidas rakendada Beyond Budgeting mudelit oma ettevõttes, kuidas selle abil vähendada traditsioonilise juhtimisega seotud probleeme ja tõsta ettevõtte konkurentsieelist? Bjartel on rohkem kui 20 aastat praktilisi kogemusi kohanduva eelarvestamise rakendamise juhtimisel kahes suures rahvusvahelises ettevõttes nagu Borealis ja Statoil. See on võimalus õppida maailma tasemel kõrgelt hinnatud koolitajalt, kellel on kogemusi rohkem kui kellelgi teisel selles vallas. Koolitus toimub inglise keeles!

PowerBI ja Power Query – infotööriistad juhtidele

Kuidas mahukatest andmetabelitest andmeid koondada ja graafiliselt esitada?

16. oktoober

Power BI ja PowerQuery võimaldavad andmeid eri allikatest kokku koondada, neid analüüsida ja esitada. Nende tööriistade kasutamine aitab kiiresti teha tarku äriotsuseid andmete analüüsi tulemuste põhjal, hinnates ja jälgides tulemusi reaalajas. Koolitusel jagab Kristjan Sakk konkreetseid töövõtteid Power BI ja PowerQuery kasutamiseks, mida oma toimingute hõlpsaks muutmiseks koheselt kasutada saate.

Oleme kindlad, et nendel koolitustel osalemine ja saadud teadmiste rakendamine aitab teil ning teie ettevõttel konkurentsis püsida.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077