Autor: Finantsuudised.ee • 1. juuni 2020

Uuring: üle poole elanikest arvab, et leiab uue samaväärse töö kolme kuuga

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse tellitud uuringust selgus, et üle poole elanikest (53%) arvab, et nad leiaksid uue samaväärse töö maksimaalselt kolme kuuga, ja ligi pooled vastanutest (48%) on valmis töötama senisest madalama palga eest.
Foto: Raul Mee

Vanuserühmade võrdluses on kõige optimistlikumad noored vanuses 20–24 eluaastat. Neist 72% olid arvamusel, et suudaksid praeguse töö kaotuse puhul leida uue samaväärse töö kolme kuu jooksul. 17% elanikest hindab, et uue töö leidmine võtaks aega kuus kuud kuni aasta ning kümnendik arvab, et uue samaväärse töö leidmine võtab aega rohkem kui üks aasta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077