Autor: Villu Zirnask • 11. juuni 2020

Riigikohtu esimees: Eesti inimesed ei oska esitada selgeid rahalisi nõudeid

Foto: shutterstock.com
Eesti ettevõtjad heidavad riigile ette kohtumenetluste aeglust ärivaidlustes. Riigikohtu esimees Villu Kõve ütles riigikogus selleteemalisele küsimusele vastates, et ei saagi nii olla, et esitan täna hagi ja homme on see välja mõistetud.

Kõve sõnul ei ole menetluste pikkus Eestis pikem kui mujal Euroopas. Samuti pole kohtumenetlused oluliselt pikemad kui vahekohtumenetlused.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077