Autor: Villu Zirnask • 30. juuni 2020

Hoiatus: tulevikuprognoose kallutavad mõttemustrid

Majandusajakirjanik, Finantsjuhtimise Infolehe ja Finantsjuhtimise Teabevara peatoimetaja
Majanduskriisid toovad endaga kaasa palju ebaselgust ja ebakindlust, sealhulgas „tundmatut tundmatust” – seda, millest me veel ei tea, et me seda ei tea. Säärases olukorras tulevikuprognooside tegemisel ja ettevõtte juhtimisel on abiks, kui teate vildakaid mõttemustreid, mis prognooside täpsust halvendavad.

Allakäigu-usk

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077