Autor: Finantsuudised.ee • 19. juuli 2020

Ellex Raidla tõusis Baltikumi M&A tehingute nõustamisturu liidriks

Ellex Raidla tehinguvaldkonna juht Sven Papp
Foto: Andras Kralla
Rahvusvaheliselt tunnustatud ühinemis- ja ülevõtmistehingute andmebaasi Mergermarketi andmetel tõusis Ellex 2020. esimese poolaasta arvestuses enim antud valdkonna tehinguid nõustanud Baltimaade advokaadibürooks. Liidrikoha kindlustasid kokku 51 miljoni dollari väärtuses nõustatud kümme tehingut.

Baltimaade advokaadibüroode liidrikoht tagas Ellexile ka Kesk- ja Ida-Euroopa advokaadibüroode üldarvestuses ülikõrge teise koha suurte rahvusvaheliste advokaadibüroode seas. Esikoha võtnud Noerr nõustas esimese kuue kuu jooksul 11 tehingut ning kolmandaks jäänud Dentons üheksat.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077