Autor: Finantsuudised.ee • 19. juuli 2020

TGS Baltic meeskonnaga liituvad finantsõiguse eksperdid Kirsti Pent ja Olger Kaelep

Kirsti Pent ja Sander Kärson
Foto: Jarek Jõepera
Advokaadibüroo TGS Baltic meeskonnaga ühinevad finantsõiguse eksperdid Kirsti Pent ja Olger Kaelep. Pent kaasatakse büroo partneriks ning ta hakkab juhtima pangandus- ja finantsõiguse töögruppi, millega liitub Kaelep. Muudatused toimuvad ka büroo tippjuhtkonnas – Sander Kärsoni kanda jääb Eestis juhtivpartneri roll.

Kirsti liitub TGS Balticu partnerina ja temast saab pangandus- ning finantsõiguse töögrupi juht. Tal on 13-aastane ekspertkogemus erinevate finantsasutuste nõustamisel regulatiivsetes küsimustes, kapitali kaasamises ja muudes finantseerimistehingutes. Kirsti on oma valdkonna juhtiv asjatundja ning tuntud kiiruse ja võimekuse poolest uuenduslike lahenduste pakkumisel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077