Autor: Finantsuudised.ee • 25. august 2020

Swedbank: Eesti majandus taastub oodatust kiiremini

Swedbank Eesti peakontor Liivalaia tänaval
Foto: Liis Treimann
Pärast laastavat teist kvartalit näitab maailmamajandus paranemise märke, kuid kasvu kiiret taastumist see aasta ei too, sest viiruse leviku oht on endiselt üleval.

Võrreldes kevadise prognoosiga on Swedbank Balti riikide selle aasta majanduslangust väiksemaks korrigeerinud. Panga hinnangul kahaneb majandus Leedus sel aastal 1,7% ning Lätis 5%. Rootsi ja Soome majandus kahanevad Swedbanki prognoosi järgi tänavu samuti 5%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077