Autor: Liivi Kedelauk • 1. september 2020
Ainult tellijatele

Juht peab kaitsma ettevõtet halbade omanike eest

Juhid peaksid rohkem kaasa rääkima ühiskondlikel teemadel ja kaitsma ettevõtte väärtusi, mitte töötama lühiajalise kasumi nimel, ütles Pärnu finantskonverentsil Eleringi juhatuse esimees Taavi Veskimägi.

Tema sõnul pole tasukaalupunkt paigas, kuna omaniku huvi rullib üle kõige. Juhil peab olema moraalne huvi ja õigus kaitsta ettevõtet halbade omanike eest. „Juhid tegutsevad lühiajalise kasumi nimel. Hirm kahjustada ettevõtte omanike kasumit hoiab neid tagasi. Nad ei julge sõna võtta, kuna kaotaksid sel juhul töö,“ rääkis Veskimägi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077