Autor: Finantsuudised.ee • 17. september 2020
Ainult tellijatele

Luminor saab uue juhi

Erkki Raasuke
Autor: Andras Kralla

Luminor teatas, et praegune tegevjuht Erkki Raasuke on otsustanud panga muutumisprotsessi järgmise etapi eel ametist lahkuda. Luminori uueks tegevjuhiks saab 1. jaanuarist 2021 Peter Bosek, kes oli seni Austrias asuva Erste panga tegevjuht. Raasuke jääb ametisse aasta lõpuni, et tagada sujuv üleminekuprotsess.

Luminor asutati 2017. aasta sügisel Nordea ja DNB Baltimaade üksuste ühendamisel. Raasuke liitus Luminoriga juba selle ettevalmistusprojekti ajal ning juhtis panga piiriülest ühinemist ja Blackstone'i poolt Luminoris enamusosaluse omandamise protsessi. Tema eestvedamisel emiteeris Luminor piirkonna esimesed tagatud võlakirjad, mis on suur panus Balti finantsturgude arendamisse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077