Autor: Finantsuudised.ee • 29. september 2020

Uuring: Eesti ettevõtted laenavad ettevaatlikult, kärbivad kulusid ja vähendavad värbamist

Foto: shutterstock.com
Euroopa majandus ja äritegevus on saanud suure hoobi ning see on paljudes sektorites seiskunud. Vaatamata suhtelisele optimismile on Eesti ettevõtjad oma otsustes ettevaatlikud.

Eesti ettevõtetest leiab 20%, et oleme juba jõudnud majanduslangusesse, kuid 31% arvates juhtub see lähema aasta jooksul (Euroopa keskmine on 32%). Eesti ettevõtjatest arvab kolmandik, et see mõjutab tõsiselt nende äritegevust, kuid enamus – 55% –, on optimistlikumad ja arvavad, et mõju on väiksem. Selle näitajaga ületab Eesti Euroopa keskmist (45%).

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077