Autor: Marianne Lõhmus • 9. oktoober 2020

Miks on 30. oktoober raamatupidajate jaoks oluline kuupäev?

Esimene mõte on tõenäoliselt kõigil majandusaasta aruanne. Tõsi, ka see on oluline, kuid aruannete tähtaeg on 31.10.2020. Kas tead, mis toimub 30. oktoobril Kaja Kultuurikeskuses? Kui ei, siis vedas, et selle artiklini jõudsid. Raamatupidaja.ee, Äripäev ja Excellent tähistavad siis rahvusvahelist raamatupidajate päeva ja kui sa pole end veel kirja pannud, siis siin on 5 põhjust, miks peaksid seda kohe tegema:
Raamatupidaja.ee ärijuht Marianne Lõhmus loetleb 5 põhjust, miks raamatupidaja peaks Raamatupidajate päeva konverentsil osalema.

👉 Saad teada, millised dokumendid peaksid olema töötajatega sõlmitud ning missugused eeskirjad ettevõttes kasutusel, et ei tekiks arusaamatusi, mitmeti mõistmise võimalusi või kohti, kus töötajad saavad tööandja vastu vaidlusesse asuda. Kaugtöö ja kodukontor on sel aastal toonud palju praktilisi näiteid ning olukordi, millele varem pole tähelepanu pööratud.

👉 Õpid tundma punkte lepingutes, mis säästavad ettevõtte ja ka raamatupidaja isiklikku raha. Lepingud ümbritsevad meid kõikjal, alates kontoripinna üürimisest kuni spordiklubi liikmeks olemiseni. Millised punktid on alusetud, kus eksitakse ning millega üllatas sel aastal force majeure?

👉 Säästad aega tülikate võlamenetluste pealt, sest anname ülevaate tõhusatest ja soodsamatest võlgade sissenõudmise viisidest, lisaks tutvustame üht uudset lahendust, kus võlad tasaarvestatakse võlaringides.

👉 Võid rahuliku südamega vastu minna uuele aastale, sest tead, mis mõjutab 2020. aastaaruande esitamist ning missugused maksumuudatused on jõustumas uuel aastal. Oleme kõige olulisema iga raamatupidaja jaoks kompaktselt kokku pannud, koos materjalidega, kus saad faktid alati vajadusel üle kontrollida.

👉 Hoiad ja väärtustad iseend, kui inimest raamatupidaja ameti taga. Inimest, kes on sel aastal pidanud kohanema paljude muutustega ja hakkama saama pingelistes olukordades. Anname tööriistad kuidas muutustega toime tulla, kuidas pingeliste olukordadega kergleva mänglusega hakkama saada ja kuidas kolleege mõjutada piitsa asemel präänikuga.

Peale kõige selle saad jagada kogemusi oma kolleegidega, tähistada koos nendega rahvusvahelist raamatupidajate päeva ning muidugi ka hea portsu mõnusat huumorit, mille abil päev lõbusalt õhtusse saata.

Raamatupidajate päev 2020: Enneta ja korrasta

30. oktoober 2020, Kaja Kultuurikeskuses

Sel aastal saab osaleda nii saali kui veebi vahendusel. Veebi puhul saad osaleda ükskõik kust, vajad vaid toimivat arvutit ja internetiühendust. Vaadates veebiülekannet saad samamoodi esitada küsimusi, suhelda teiste osalejatega ning hiljem salvestusi järele vaadata. Põhjalikud juhtnöörid sisenemiseks saadame e-mailiga enne konverentsi toimumist ja probleemide korral aitavad meie projektijuhid.

Kui oled haige, palume vahetada oma osaluse saalist veebi. Kohapeal jälgime kõiki nõudeid ja piiranguid, hoiame end ja teisi, peseme käsi, kanname maske ja hoiame vahet.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077