Autor: Finantsuudised.ee • 11. november 2020

FinanceEstonia uueks juhiks saab Kaido Saar

Kaido Saar
Foto: erakogu
Finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia uueks juhatuse esimeheks valiti pikaajalise finantssektori kogemusega Kaido Saar. Klastri senine juht Andrus Alber jätkab juhatuse liikmena.

Saare sõnul on FinanceEstonia olnud viimased üheksa aastat oluline finantssektori eestkõneleja ja tõstatanud ühiskonnas mitmeid olulisi arutelusid, mis puudutavad nii kapitaliturgude arengut, ühisrahastuse ja krediidiandjate usaldusväärsust kui viimasel aastal ka kogumispensioni reformi puudutavat. Nende eesmärkide ja teemadega jätkab tööd ka uus juhatus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077