Autor: Villu Zirnask • 18. november 2020
Ainult tellijatele

Pankadel tuleb hakata hindama laenude keskkonnasäästlikkust

Autor: shutterstock.com

Euroopa pangandusjärelvalve (EBA) on välja töötanud uued, tuleva aasta 30. juunist kohalduma hakkavad suunised laenude väljastamise ja jälgimise kohta. Kõige uudsem osa suunises puudutab keskkonnasäästlikku laenuandmist.

Selle all peab EBA silmas laenu andmist keskkonda säästva majandustegevuse rahastamiseks; see on osa laiemast kestliku rahanduse mõistest ja tähendab mis tahes finantsinstrumenti või investeeringut, mis on väljastatud keskkonnasäästlikele kriteeriumidele vastava tegevuse rahastamiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077