Autor: Karin Kaup, advokaadibüroo KPMG Law partner • 26. november 2020
Ainult tellijatele

Analüüs: viis suuremat advokaadibürood tegid 46% käibest

Vaatamata jätkuvale ebakindlusele majanduses on advokaadibüroode käive suures pildis püsinud stabiilsena, kirjutab KPMG Law juhtivpartner Karin Kaup Äripäeva Infopanga advokaadibüroode tänavuse aasta kolmanda kvartali konkurentsiraportile antud kommentaaris.

Juhtivpartner Karin Kaup.
Autor: KPMG Law

Kuigi kvartaliraporti põhjal saab advokaadibüroode käibenumbrites täheldada mõningasi muutusi võrreldes möödunud aasta sama perioodiga, saab siiski väita, et üldpildis ning eriti jätkuva majandusliku ebakindluse taustal, on advokaadibüroode käive suures pildis püsinud stabiilsena. Jätkuvalt iseloomustab turgu konsolideerumine, kus suuremad bürood teevad tuntava enamuse turukäibest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077