Autor: Finantsuudised.ee • 6. detsember 2020
Ainult tellijatele

Uuring: rahapuudus on pooltele Eesti inimestele igapäevane stressiallikas

Autor: shutterstock.com

Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse tellitud uuringust selgus, et kõige suuremaks stressiallikaks peetakse raha puudust. Raha kõrval peaaegu võrdseteks stressiallikateks on töö (45%) ja tervis (41%), vähem põhjustavad inimestel stressi suhted (27%) ja perekond (20%).

„Rahast mõtlemine ja enda rahakäitumise jälgimine on küll tavapärane, kuid kui rahale mõtlemine muutub nii sagedaseks, et sellest saab stressiallikas, siis võib see mõjutada nii vaimset kui ka füüsilist tervist ja lähisuhteid,“ rääkis Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse juht Mari-Liis Jääger.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077