Autor: Finantsuudised.ee • 6. detsember 2020

Uuring: rahapuudus on pooltele Eesti inimestele igapäevane stressiallikas

Foto: shutterstock.com
Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse tellitud uuringust selgus, et kõige suuremaks stressiallikaks peetakse raha puudust. Raha kõrval peaaegu võrdseteks stressiallikateks on töö (45%) ja tervis (41%), vähem põhjustavad inimestel stressi suhted (27%) ja perekond (20%).

„Rahast mõtlemine ja enda rahakäitumise jälgimine on küll tavapärane, kuid kui rahale mõtlemine muutub nii sagedaseks, et sellest saab stressiallikas, siis võib see mõjutada nii vaimset kui ka füüsilist tervist ja lähisuhteid,“ rääkis Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse juht Mari-Liis Jääger.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077