Autor: Finantsuudised.ee • 9. detsember 2020
Ainult tellijatele

Finantsjuhi ja raamatupidamisteenust on aina enam hakatud sisse ostma

Finantsjuht vaatab tulevikku, raamatupidaja minevikku – mõlemad on ettevõttele asendamatud. Kahe ameti omavaheline sümbioos aitab jälgida ja planeerida ettevõtte finantsseisundit, majandustulemusi ning rahavoogusid. Raamatupidamisandmed on tähtsaim sisend finantsarvestuse jaoks, mis aitab riske ja investeeringuid õigesti juhtida. Levinud on trend osta sisse finantsjuhi- ja raamatupidamisteenust ettevõttetel, kelle kasv ja areng on kiirendil, kuid täiskohaga finantsisti või raamatupidajat ei ole otstarbekas palgal pidada. Et teenus on vajaduspõhine, võib see olla parim lahendus nii suurtele kui ka väikestele ettevõtetele.

Raamatupidamise töömaht on tänu kaasaegsetele töövahenditele nii palju vähenenud, et palgal oleva raamatupidaja töömaht üldiselt ei ole niivõrd suur ja see tähendab, et raamatupidajale lisatakse ka büroojuhi, sekretäri, hankespetsialisti jne töökohustusi. See tähendab, et tal pole aega keskenduda ainult raamatupidamisele ja ta ei suuda kursis olla raamatupidamises toimunud uuendustega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077