Autor: Laivi Laidroo • 15. detsember 2020

Majandusaasta aruanne – keeruline, ajamahukas ja mõttetu?

Käesoleval aastal pikendati seoses kevadise erikolukorraga 2019. majandusaasta aruannete esitamise tähtaega 31. oktoobrini. Kuigi see on pakkunud ühekordselt lisaaega aruande esitamiseks, ei ole Eesti ettevõtjate aktiivsus majandusaasta aruannete esitamisel üldisemalt kiita.

Hetkeseis

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077