Autor: Finantsuudised.ee • 23. detsember 2020

LHV Tallinna kontor tunnistati aasta parimaks Roheliseks Kontoriks

ÜRO vastutustundliku panganduse põhimõtetega liitunud ning rohelise tegevuskava välja töötanud LHV Pank astus järjekordse sammu oma tegevuse kliimaneutraalseks muutmise suunas. Eesti Keskkonnajuhtimise Assotsiatsioon (EKJA) väljastas LHV-le Euroopa Rohelise Kontori tunnistuse ning nimetas ettevõtte kontori Tallinnas CityPlaza hoones aasta parimaks Roheliseks Kontoriks.
Foto: Andras Kralla

Kevadel tutvustas LHV oma rohelist tegevuskava, millega seati selge suund puhtama keskkonna ja jätkusuutlikuma majanduse tähtsustamise poole. Üks osa tegevuskavast hõlmab ka kliimaneutraalsuse saavutamist LHV tegevustes aastal 2022 ning Rohelise Kontori sertifikaadi taotlemist. Suur samm selles suunas on tehtud, sest panga Tallinna kontorile väljastati Euroopa Rohelise Kontori tunnistus, mis tõendab, et vajalikud rohekontori põhimõtted on organisatsioonis sisse viidud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077