Autor: Mats Soomre, KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener • 4. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Seitse viisi, kuidas muuta juhtimine tulemuslikumaks

“Meeskonna juhtimine ühe lausega - kui tuleb ära teha mingi konkreetne töö, siis peab juht endalt koheselt küsima, kes on meeskonnas kõige sobivam inimene just seda tööd tegema?” ütleb KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener Mats Soomre.

Autor: RAUNO LIIVAND

Tema sõnul rõhutakse töötaja värbamisel liiga palju kandidaadi professionaalsetele oskustele ja liiga vähe tema sobivusele meeskonna ja tööülesannetega. Professionaalsed oskused peavad muidugi olema, et tööga hakkama saada, kuid lõpliku edukuse ja arengu määrab ikka suhtumine ja käitumuslik sobivus ehk meeskonnarollid oma tugevuste ja lubatud nõrkustega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077