Autor: Risto Vahimets • 5. jaanuar 2021

Pandeemia 2020. aasta tehinguaktiivsust ei aeglustanud

Ellex Raidla avaldas 2020. teise poolaasta Eesti tehinguturu ülevaate, mille kohaselt tehti 2020. aasta viimase kuue kuuga kokku 97 suuremahulist ostu-müügitehingut, mida on kuue võrra enam kui aasta varem. Mitmeid suurtehinguid nõustanud ettevõtte tippadvokaadid leiavad, et Eesti ettevõtetel on ka 2021. aastal võimalus meelitada siia veelgi rohkem investeeringuid.
Advokaadibüroo Ellex Raidla partner Risto Vahimets. Foto: Raul Mee

Ellex Raidla partneri Risto Vahimetsa sõnul on ootuspäraselt suurima huviliste ringiga digitransformatsiooni toetavad ettevõtted, eriti on seda näha finantssektori tehingutes. „Ühtegi tehingut traditsiooniliste pankade osalustega ei toimunud, nüüd on klientide ootused pangandusteenuste osas jõudnud välja otsustajateni, kes suunavad investeeringud uude lähenemisse. Äärmiselt positiivne oli näha ka kohalike investorite aktiivsust siinsete ettevõtete järjepidevasse arendamisse,“ märkis Vahimets.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077