Autor: Gerli Ramler • 13. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Milles seisneb hea ja keskpärase finantsjuhi erinevus?

Mis eristab head finantsjuhti keskpärasest, arutlesid Äripäeva Raadio saates „Kasvukursil” nõustamisagentuuri Grant Thornton Baltic audiitorteenuste valdkonna juht vandeaudiitor Mart Nõmper ja finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi.

Fotol (vasakult) Grant Thorton Baltic finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi ja Grant Thorton Baltic partner Mart Nõmper
Autor: Raul Mee

„Hea ja keskpärase finantsjuhi erinevus selgub kõige paremini raskel ajal,” leiavad mehed. „Kui prognoosimine on finantsjuhil käpas ja seda tehakse jooksvalt ning eelarvestamisprotsess käib pidevalt ja süstemaatiliselt, siis on väga lihtne ka erinevate stsenaariumite analüüse teha. Kui eelarvestamine käib halvimal juhul kord aastas jooksva aasta kevadel ja tehakse ära selleks, et oleks midagi ära kinnitada, on olukord keerulisem.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077