Autor: Finantsuudised.ee • 27. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Uus finantstööriist aitab arvutada ettevõtluse toetamisest saadavat kasu

Rahandusministeeriumi tellimusel valmis omavalitsustele, ministeeriumitele ja toetusmeetmete rakendajatele tööriist, mille abil on võimalik välja arvutada omavalitsuse finantsiline kasu ettevõtlusele ja ettevõtluskeskkonda suunatavatest arendustegevustest.

Omavalitsuste tegevused ettevõtluskeskkonna arendamisel.

„Kasu võib olla nii majanduslik kui ka kaudne,“ selgitas rahandusministeeriumi regionaalpoliitika talituse juhataja Kaire Luht. „Näiteks suurem maksulaekumine, töökohtade ja ettevõtete arvu kasv, suurenevad investeeringud ja kõrgem palgatase, mis omakorda aitavad kohalikul omavalitsusel pakkuda kvaliteetsemaid ja kättesaadavamaid teenuseid, rohkem vabaaja veetmise võimalusi ja loovad muid positiivseid muutusi elukeskkonnas.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077