Autor: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus • 28. veebruar 2021
Ainult tellijatele

EASi uus koolitusprogramm aitab digikanalite kaudu eksporti kasvatada

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) kutsub ettevõtjaid koolitusprogrammi süsteemne eksport Euroopas digitaalsete müügikanalite kaudu, mis koosneb koolitustest ja konsultatsioonidest ning lõppeb individuaalsete ärikohtumistega.

Autor: Pixabay

EASi rahvusvahelise müügi valdkonnajuhi Marge Pihlapuu sõnul on praegusel ajal digikanalite oskuslik kasutamine ekspordis hädavajalik. „Kuna suhted klientidega on nüüd paljuski virtuaalsed, siis tuleb õppida paremini müüma digitaalsete kanalite kaudu. Ka meie ekspordiprogramm on olukorraga kohanenud ning toimub täies ulatuses virtuaalselt,“ ütles Pihlapuu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077