Autor: Finantsuudised.ee • 22. veebruar 2021

Möödunud aasta demonstreeris Eesti ettevõtete vastupidavust tuues kaasa ekspordi kasvu Aasia turgudele

Statistikaameti ekspordinumbrid tõid 2020. aastale tagasi vaadates häid uudiseid – Eesti eksport kahanes tervikuna vaid 1% ning kasvas hoolimata globaalsest pandeemiast ja reisipiirangutest kaugetele Aasia turgudele jõudsalt.
EASi Aasia keskuse juht Kai Kreos-Nemčok

Seejuures paistsid tugevalt silma Hiina, India ja Jaapani turud, mille suunal on Eesti ettevõtted nüüd juba aastaid ka EASi Aasia keskuse toel aktiivset tööd teinud. EASi Aasia keskuse juht Kai Kreos-Nemčok kirjutab mida toob aga uus alanud aasta ning kus suunas liigub Aasia ja Eesti eksport.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077