Autor: Finantsuudised.ee • 1. märts 2021

Kuidas luua väärtust ja samas teenida kasumit?

Paljudele ettevõtjatele tuleb kindlasti tuttav ette n-ö klaaslagi, millest läbi murda on keeruline. Eduõpetuse juhendaja Kai Oja, selgitab, et see lagi tuleb ette sellest, mida teised on meile öelnud ning oleme endale ise klaaslae ehitanud, sest ei usu piisavalt enda võimetesse.
Foto: Teevi Pihlak

Et seda muuta, tuleb seada selliseid eesmärke, mida me tõesti tahame teha, mitte selliseid, mida me arvame teadvat, kuidas saavutada. Lisaks tekitavad klaaslage meie eelmised kogemused, mida räägitakse selle valdkonna kohta, kus me tegutseme.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077