Autor: Finantsuudised.ee • 1. märts 2021
Ainult tellijatele

Kuidas luua väärtust ja samas teenida kasumit?

Paljudele ettevõtjatele tuleb kindlasti tuttav ette n-ö klaaslagi, millest läbi murda on keeruline. Eduõpetuse juhendaja Kai Oja, selgitab, et see lagi tuleb ette sellest, mida teised on meile öelnud ning oleme endale ise klaaslae ehitanud, sest ei usu piisavalt enda võimetesse.

Autor: Teevi Pihlak

Et seda muuta, tuleb seada selliseid eesmärke, mida me tõesti tahame teha, mitte selliseid, mida me arvame teadvat, kuidas saavutada. Lisaks tekitavad klaaslage meie eelmised kogemused, mida räägitakse selle valdkonna kohta, kus me tegutseme.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077