Autor: Finantsuudised.ee • 1. märts 2021
Ainult tellijatele

Luminori uueks finantsjuhiks saab Palle Nordahl

Luminori nõukogu määras panga uueks finantsjuhiks ja juhatuse liikmeks Palle Nordahli, kes asub uues ametis tööle käesoleva aasta 1. mail. Luminori Treasury osakonna juht Olof Sundblad, kes täitis seni ajutiselt ka finantsjuhi kohuseid, teeb Pallega tihedat koostööd, et tagada ülesannete sujuv üleandmine.

Palle töötab praegu ühe Taani juhtiva finantsteenuste ettevõtte Nykrediti kontserni finants- ja investeerimisjuhi ning juhtimiskomitee liikmena. Tal on pikaajaline kogemus erinevate äriühingute finantsjuhina.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077