Autor: Finantsuudised.ee • 4. märts 2021
Ainult tellijatele

Libedate ilmadega veebruar tõi liikluskahjudes rekordi

Libedaga on ka rohkem liiklusõnnetusi.
Autor: Erik Prozes

Veebruari talvised ilmaolud – suur lumi, sula, jää ja libedus – suurendasid hüppeliselt kindlustusliikidega seotud kahjude arvu. Läbi aegade on liikluskahjusid olnud rohkem ainult 2016. aasta jaanuaris, teatas ERGO Kindlustus.

„Keerulised ilmaolud mõjutasid kõige enam liiklusõnnetuste arvu, mille hulk kasvas veebruaris aasta tagusega võrreldes tervelt 73 protsenti. Õnneks ei toonud see kaasa vigastada saanud inimeste arvu kasvu,“ ütles ERGO kahjukäsitlusvaldkonna juhi Caterina Lepvalts. Kaskokindlustuse juhtumine arv suurenes veebruaris 7 protsenti. Enim andsid tooni nö ühe sõiduki õnnetused – teelt väljasõidud või otsasõidud teerajatistele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077