Autor: Finantsuudised.ee • 8. märts 2021

Inbanki uueks tegevjuhiks saab Priit Põldoja

Inbanki asutaja ja senine nõukogu esimees Priit Põldoja asub aprilli algusest tööle panga tegevjuhi ja juhatuse esimehena. Senine tegevjuht ja asutaja Jan Andresoo liitub ettevõtte nõukoguga.
Inbanki asutaja Priit Põldoja
Foto: Raul Mee

Priit Põldoja uus positsioon on seotud Inbanki strateegilise otsusega muuta seni riikidel põhinenud organisatsioon toodetekeskseks. „Inbanki eesmärk on jätkuvalt laieneda uutele turgudele. Mõistsime, et meie senine riikidepõhine organisatsiooni struktuur vajab muutust, kuna kiiret kasvamist takistab just riigikeskne tegutsemine. Minu ülesanne tegevjuhi ja juhatuse esimehena on uus rahvusvaheline struktuur efektiivselt käima lükata ning organisatsioon tugevamalt ühtse strateegia taha liita. Samas peame Inbankile omaselt säilitama oma kiiruse, innovaatilisuse ja ettevõtlikkuse kogu organisatsioonis,“ sõnas Põldoja.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077