Autor: Finantsuudised.ee • 9. märts 2021
Ainult tellijatele

Globaalne investeerimisfirma ostis enamusosaluse Creditinfo Eesti emafirmas

Creditinfo Eesti tegevjuht Ege Metsandi, kes enne seda töötas Nordea pangas.
Autor: Andres Haabu

Globaalne investeerimisfirma Levine Leichtman Capital Partners (LLCP) ostis enamusosaluse Creditinfo Grupis, mille tütarettevõte on ka Eesti suurim krediidiinformatsiooni ja riskide halduse teenuseid pakkuv ettevõte AS Creditinfo Eesti.

1997. aastal asutatud Creditinfo on rahvusvaheline krediidiinfot ja riskijuhtimise lahendusi pakkuv ettevõte, mille peakontor asub Reykjavikis Islandil. Creditinfo on enam kui 30 kontoriga esindatud märkimisväärselt krediidijuhtimise globaalsel turul, seisab Creditinfo Eesti saadetud pressiteates.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077