Autor: Villu Zirnask • 17. märts 2021
Ainult tellijatele

Kas eduka idufirma finantsaruandeid on mõtet analüüsida?

Kas ettevõte, mis pole alates asutamisest 2013. aastal kasumit teeninud, on majanduslikult jätkusuutlik? Investorite huvi järgi Bolt Technology OÜ vastu võiks öelda, et on, aga kas seda kinnitavad ka finantsaruanded?

Autor: Andras Kralla

Kaisa Parve analüüsis tänavu Tallinna Tehnikaülikoolis kaitstud magistritöös „Kiiresti kasvava ettevõtte finantsaruannete analüüs (Bolt Technology OÜ näitel)“ Bolti 2014.–2019. aasta bilanssi, kasumiaruannet ja suhtarve ning jõudis järeldusele, et ka finantsaruannetest võib leida märke jätkusuutlikkusest: ettevõte on suutnud igal aastal suurendada müügitulu, tal pole pikaajalisi kohustisi ja omakapitalis oleva kahjumi katab ülekurss, mis on saadud osakute emiteerimisest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077