Autor: Finantsuudised.ee • 19. märts 2021
Ainult tellijatele

Maxima Grupė emiteeris 40 miljoni euro väärtuses lühiajalisi võlakirju

Pärnu mnt 390B
Autor: Raul Mee

Äriühing Maxima Grupė UAB, mis kontrollib Baltikumi suurimat toiduainete jaemüügi kontserni, viis edukalt lõpule esimese 12kuulise tähtajaga kommertsväärtpaberite pakkumise. Tehingu nominaalväärtus on 40 miljonit eurot, teatas kaubanduskontsern.

„Edukas emissioon rõhutab Maxima krediidikvaliteeti ja kavatsust mitmekesistada ettevõtte finantseerimisstruktuuri. Järjepidev koostöö ning usaldus suurte rahvusvaheliste turuosalistega nagu Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupank, Põhjamaade Investeerimispank jt, on meie äriühingu jaoks väga oluline,“ rääkis Maxima Grupė tegevjuht ja juhatuse esimees Mantas Kuncaitis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077